Amedspor’un kaderini değiştirdi: Türkiye onun başarısını konuşuyor

Amedspor’un kaderini değiştirdi: Türkiye onun başarısını konuşuyor

Amedspor’u ‘ipten’ alarak şampiyonluğun en güçlü adayı yapan Teknik Direktör Mesut Bakkal, kalan üç maçı da alarak rekor kırmak istediklerini söyledi.

AMİDA HABER- Türkiye, deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal ile Amedspor’un başarısını konuşuyor. 4 ay önce Amedspor’un başına geçtiğinde liderin 7 puan gerisinde takımı alan Mesut Bakkal’ın öğrencileri 15 maçtır yenilmiyor. Mesut Bakkal ile şampiyonluğun kapısını aralayan Amedspor’da Iğdır FK mesaisi sürüyor. Kritik maç öncesi deneyimli Teknik Direktör Mesut Bakkal Amida Haber’e konuştu.

Cezalı ve sakat oyuncular

amed-idman.jpg

Takımda cezalı ve sakat oyuncularla ilgili bilgi veren Bakkal, “Sakat olan Batuhan Tur idmanlara başladı. Kastamonu maçında kaleci Aykut Özer’in parmağında bir sıkıntı olmuştu ama şuan iyi. Uğur Adem Gezer Kastamonu maçında gördüğü kart nedeniyle Iğdır karşısında cezalı duruma düştüğü için oynayamayacak. Abdullah Dıljan Aydın ise sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı” ifadelerini kullandı.

‘İşi bitirmek istiyoruz’

amedspor-lider-001.jpg

Iğdır FK maçı hazırlıklarının sürdüğünü belirten deneyimli teknik direktör Bakkal, “Bu maçtan üç puan alarak işi bitirmek istiyoruz. Kalan üç maçı da final olarak görüyoruz. Iğdır, Soma ve Menemen maçlarından da üç puan alarak rekor kırmak istiyoruz. Bu kent şampiyonluğu, sevinmeyi çoktan hakkediyordu. Kısmet bana ve öğrencilerime oldu. Bunun için bende oyuncularım da çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

‘Üç puanı bu güzel kente armağan etmek istiyoruz’

amed-taraftar.jpg

Taraftara çağrıda bulunan Bakkal, “Pazar günü kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sahaya üç puan için çıkacağız. Güzel oyunumuzla 3 puanı bu güzel kente armağan etmek istiyoruz. Taraftarımız her maç bizi yalnız bırakmıyor, bu maçta da yalnız bırakmayacaklarından eminim. O güzel desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

İşte Amedspor’un son 3 maçı

Amedspor Pazar günü Iğdır FK’yi konuk edecek. 28 Nisan tarihinde Soma deplasmanına gidecek olan Amedspor 4 Mayıs tarihinde ise İzmir ekibi Menemen FK’yi konuk edecek.

Haber: İlyas Akengin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum