Diyarbakır kayyımından mazbata öncesi ivedi taşınmaz devri: İşte belgesi

Diyarbakır kayyımından mazbata öncesi ivedi taşınmaz devri: İşte belgesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyımının, YSK tarafından mazbataların itirazlar nedeniyle bekletildiği sırada ilçelerdeki 10 taşınmazın acil olarak Gençlik ve Spor il müdürlüğüne devir işlemi başlattığı ortaya çıktı.

AMİDA HABER- 31 Mart seçimlerinden önce kayyım yönetiminde olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin seçimden sadece 5 gün sonra 5 Nisan Cuma günü belediyeye ait 10 tesisi ivedi şekilde Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne devretmeye çalıştığı ortaya çıktı.

2024/04/08/mazbata-dogan-serra.jpg

Mazbatadan 3 gün önce yazı gönderilmiş

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak’ın mazbatasını aldığı 8 Nisan tarihinden sadece 3 üç gün önce 5 Nisan tarihinde kayyım tarafından belediye tesislerinin Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne hızlı bir şekilde devredilmesi için yazı gönderildi.

kayyim-devir-teslim.jpg

Herhangi bir gecikmeye mahal vermeden...

Sözkonusu yazıda Bağlar, Bismil, Eğil, Hazro, Kocaköy, Kulp, Silvan ve Kayapınar ilçelerinde bulunan büyükşehir belediyesine ait olan tesislerin devri için talepte bulunularak bunun ‘herhangi bir gecikmeye mahal vermeden’ ivedi bir şekilde yerine getirilmesi istenmiş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum