Diyarbekirspor birçok futbolcu ile yollarını ayırdı

Diyarbekirspor birçok futbolcu ile yollarını ayırdı

Mücadele ettiği 2.Lig Beyaz Grup'ta iddiası kalmadıktan sonra takımdaki birçok tecrübeli futbolcu ile yollarını ayıran Diyarbekirspor, genç futbolculara şans vermesiyle dikkat çekiyor.

AMİDA HABER - Bu isimlerden biri de Diyarbakırlı olan 19 yaşındaki kaleci Aziz Aztağaç. Teknik heyetin Bursaspor karşısında ilk 11'de yer verdiği genç fiile bekçisi, etkili bir performans ortaya koydu. Kalede güven veren Aziz'in performansı alkış aldı. Genç kaleci, kendisine ve diğer gençlere şans veren teknik direktör Özcan Gökçeoğlu'na teşekkür etti.

Ömer Çelik göz doldurdu

kkm.jpg

Şans bulan bir diğer isim Ömer Çelik. Deplasmandaki Ankara Demirspor maçında forma giyen Ömer, umut vaat eden bir performans sergiledi.

İlk forma şansı bulan Ömer, bu imkanı sağlayan teknik heyete teşekkür ederek, performansını geliştirmeye devam edeceğini kaydetti.

Diyarbakır İnter’e ziyaret

Trabzonspor, Erzurumspor ve Kastamonuspor'da forma giyen genç futbolcular, yetiştikleri ilk kulüp olan Diyarbakır İnter'i unutmayarak vefa ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır İnter Futbol Kulübü alt yapısında yetişen genç futbolcular, ilk göz ağrıları olan kulüplerini ziyaret ederek vefa gösterdi.

Trabzonspor'da forma giyen Yasin Akçay ve Adar Çoban, Erzurumspor'da forma giyen Muhammed Emir Azbay ve Mevlüt Sarı ile Kastamonuspor'da forma giyen Muhammed Begiç, kulüp tesislerini ziyaret ederek teknik sorumlu Müslüm Doğan ile bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.