Diyarbakır yarına hazır: Sıra Amedspor’da!

Diyarbakır yarına hazır: Sıra Amedspor’da!

Menemen FK maçı için son hazırlıklarını yapan Amedspor’un şampiyonluğunu ilan etmesi beklenirken, taraftarlar da büyük bir heyecanla maç saatini beklemeye başladı. Tarihi maç öncesi bilet almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

AMİDA HABER - TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 2023-2024 sezonunda Mememensporla Diyarbakır’da oynanacak 38.Hafta karşılaşmasından sonra Amedspor’un 1. Lige yükselmesi bekleniyor.

Amedspor tarih yazdıracak

gmrtcoxxeaatas7.jpg

Şampiyonluk yarışında 3 puan ve 10 averajla büyük avantaj yakalayan Amedspor, matamatiksel olarak yarın saat 15.00’da kendi sahası ve seyircisi karşısında oynayacağı Menemenspor karşılaşmasında şampiyonluk kupasını kaldıracak.

Bilet satışları başladı

gmpfg-uw8aawhsl.jpg

Bilet satışlarının bugün saat 17:00'de Diyarbakır Stadyumu'nda bulunan gişede satışa sunacak olan Amedspor, bilet fiyatlarını kale arkası 200 TL, doğu tribünü 400 TL ve Şampiyonluk maçı için özel basılan Batı Tribünü (Hatıra Bileti) için 1.000 TL olarak belirledi.

Bilet satışının yapılacağı 35 bin kişilik Diyarbakır Stadyumu’nda erken saatlerden itibaren bilet almak için uzun kuyruklar oluştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.