Amedspor tarihi maçına çıkıyor: Bakkal’dan önemli çağrı!

Amedspor tarihi maçına çıkıyor: Bakkal’dan önemli çağrı!

Amedspor’un yarın oynayacağı tarihi maç öncesi oyuncularıyla bir araya gelen Mesut Bakkal, “Türkiye’nin gözü bu maçta. Bu takım için, taraftar için çıkın son maçınızda kendinizi gösterin” dedi.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluğu büyük oranda garantileyen Amedspor’da Menemenspor hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde çalışmalarını sürdüren kulüpte Dıjlan Aydın dışında sakat ve cezalı bulunmuyor. Amedspor’un tarihini değiştirecek final maçı öncesi Mesut Bakkal oyuncularını ile idman öncesi son kez toplantı yaptı.

amed-idman.jpg

‘Çıkın kendinizi gösterin’

Türkiye en kıymetli takımlarından bir ile çalıştığı için mutlu olduğunu belirten Bakkal Amedspor’un hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

amedspor-lider.jpg

‘Bütün Diyarbakır’ın gözü bu maçta’

Diyarbakır’ın çok farklı bir şehir olduğunu söyleyen Bakkal şunları söyledi: “Bugünlere gelmemiz kolay olmadı. Çok çalıştık, çok emek verdik. Bu yolda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cumartesi günü (yarın) ligin son maçına çıkacağız. Bütün Diyarbakır ve Türkiye’nin gözü bu maçta. Bu takım için, bu taraftar için çıkın son maçınızda kendinizi gösterin. Sizler en güzelini yapacağınızı defalarca gösterdiniz. Bu maçta da bizler ve taraftarlar size güveniyoruz. Rehavete kapılmadan yapmamız gerekeni yapalım” dedi.

(Haber: Hozan Adar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum