DEM Parti CHP görüşmesi bitti: Neler konuşuldu?

DEM Parti CHP görüşmesi bitti: Neler konuşuldu?

DEM Parti Eş Genel Başkanları Turcer Bakırhan ile Tülay Hatimoğlulları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. Görüşme sonrası ortak basın toplantısında Anayasa görüşmeleri öne çıktı.

AMİDA HABER- Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarettin ardından ortak açıklama yapıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ziyaret için Eş Genel Başkanlara teşekkür ederek yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiğini ifade etti.

dem-chp.jpg

‘Verimli bir görüşme oldu

DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, "Bugün hem seçim sonuçlarını değerlendirdik. Verimli bir görüşme oldu. Kendilerini yerel seçimlerden aldıkları sonuç nedeniyle tebrik ettik. Bugüne kadar siyaset kurumu arasında duvarlar örülmüştü, kutuplaşma vardı. Siyaset kurumu özgürce, rahat bir ortamda tartışamıyordu. 31 Mart'ta halk, siyaset kurumuna çok önemli bir mesaj vermişti” dedi.

‘Anayasa tartışmaları değerlendirildi’

Tuncer Bakırhan, "Anayasa tartışmaları da değerlendirildi. Samimiyete ihtiyaç var. Şu andaki mevcut iklime bakıldığı zaman bir samimiyet sorunu görülüyor. Bir yol temizliğine ihtiyaç var" diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.