Özel ve İmamoğlu Taksim’e yürüyor: Çatışma istemiyoruz!

Özel ve İmamoğlu Taksim’e yürüyor: Çatışma istemiyoruz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs kutlamalarına yasaklanan Taksim meydanına İBB binasının olduğu Saraçhane'den Taksim'e yürüme kararı aldı. Özel, yaptığı açıklamada ‘çatışma istemiyoruz’ dedi.

AMİDA HABER – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim yasağına karşın İstanbul Saraçhane’de yaptığı açıklamada, yoğun güvenlik tedbirleri ve engellemelere rağmen 1 Mayış İşçi ve Emekçi Bayramı’nın kutlamak için Taksime yürüyeceklerini duyurdu.

taksim-sarachane.jpg

Tansiyon yüksek: Taksim’e yürüyorlar

Tansiyonun yüksek oldu Saraçhane’de, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, DİSK ile birlikte Taksim'e yürümeye başladı.

imamoglu-ozel.jpg

Özel, "Bugün hep birlikte Taksim'e doğru 1 Mayıs'ı bayram gibi kutlayacak bir anlayışla hareket edeceğiz. Bir ülkenin dünyaca bilinen meydanında 1 Mayıs kutlanmıyorsa o ülkede demokrasi sorgulanır." dedi.

Ayrıca Özel: "Tedirgin iktidarlar özgüvensiz iktidarlardır. Kaba kuvvetle sağlanan iktidar, git gide sonu yaklaşan iktidardır" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.