Erbil Valisi’nden Amedspor açıklaması: Üzerimize düşen…

Erbil Valisi’nden Amedspor açıklaması: Üzerimize düşen…

Diyarbakır’da konuşan Erbil Valisi Omed Xoşnav bir üst lige çıkmayı büyük oranda garantileyen Amedspor’u süper ligde görmek istediklerini söyledi.

AMİDA HABER- Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Mezopotamya Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen 15’inci Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı devam ediyor. 322 firmanın katıldığı fuara, Erbil Valisi Omed Xoşnav, Erbil Milletvekili Shivan Zrari’nin de aralarında bulunduğu on kişilik Kürdistan Bölgesel Yönetimi heyeti katıldı. Fuar açılışında konuşan Erbil Valisi Omed Xoşnav ve Erbil Milletvekili Shivan Zrari Türkiye ile ticari ilişkilerin gelişmesine önem verdiklerini dile getirdi.

‘Erbilspor üzdü, Amedspor sevindirdi’

erbil-valisi.jpg

Erbil Valisi Omed Xoşnav, Erbilspor takımının kaybetmesi nedeniyle üzüntülü olduklarını anacak Amedspor’dan gelen başarının onları mutlu ettiğini söyledi. Xoşnav, “Biz Erbil olarak, Erbil Valisi olarak Türkiye ile ilişiklerin gelişmesine önem veriyoruz. Bu ilişkilerin gelişmesi için daha fazla destek oluyoruz. Geçen sene bizim için, Erbil spor takımı için kötü bir yıldı. Amedspor takımının birinci lige girmesi bizi çok mutlu etti. Bu münasebetle Diyarbakır vatandaşlarını birer birer tebrik ediyoruz. Amedspor takımı için daha fazla başarılar diliyoruz. Spor takımında inşallah daha fazla başarı göreceğiz. Bu neticede Erbilspor takımı bizi üzse de, Amedspor bizim kahırlarımızı yok etti, çok mutlu olduk. Amedspor’un başarısı için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

‘İnşallah süper Lig’de görürüz’

erbil2.jpg

Fuara katılan Erbil Milletvekili Shivan Zrari konuşmasını Amedspor’un başarısını kutlamakla başladı: Zrari:“Birinci lige yükselen Amedspor takımı kutluyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu takımı Süper Lig’de görürüz. Bu haber bizi çok mutlu etti, başarılar diliyorum” dedi.

Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde dün başlayan fuar, 4 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum