Abdullah Zeydan Demirtaş, Mizraklı ve Bekir Kaya'dan mesaj getirdi

Abdullah Zeydan Demirtaş, Mizraklı ve Bekir Kaya'dan mesaj getirdi

31 Mart yerel seçimlerinde Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı seçilen Abdullah Zeydan, Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı Edirne F tipi cezaevinde, Bekir Kaya’yı ise İstanbul Marmara L tipi cezaevinde ziyaret etti.

AMİDA HABER – Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı ile Eski Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bekir Kaya’yı cezaevinde ziyaret edip mesajlarını paylaştı.

demirtas-mizrakli.jpg

Edirne ve Marmara Cezaevleri önünde çekindiği fotoğraflarla ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı X’ten paylaşımda bulunan Abdullah Zeydan şunları söyledi:

“Önceki dönem Eş genel başkanımız Sn @hdpdemirtas Büyükşehir belediye eş başkanlarımız Sn @SelcukMizrakli ve Sn @BekirKayaVan yı Edirne ve Silivri C.evlerinde ziyaret ettim. Çok moralli, dirençli ve sağlıklıydılar. Tüm halkımıza içten selam ve saygılarını ilettiler.”

bekir-ktaya.jpg

DEM'li belediyelere mesaj

Zeydan paylaşımında Demirtaş, Mızraklı ve Kaya'nın mesajlarını, “İradelerine güçlü bir şekilde sahip çıkan halkımızı, dayanışma gösteren herkesi, belediye eş başkan ve meclis üyelerini kutladıklarını, halkın bu büyük fedakarlıkları karşısında belediyelerin halka layık hizmetler üretmeleri gerektiğini ve tüm seçilmiş arkadaşların büyük bir özveriyle iyi hizmetler üreteceklerine inandıklarını dile getirdiler.” ifadeleriyle dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.