Erbil’den Diyarbakır’a çıkarma

Erbil’den Diyarbakır’a çıkarma

Erbil Valisi Omed Xoşnav başkanlığındaki Kürdistan Bölgesel Yönetimi heyeti Diyarbakır'da gerçekleştirilen 15. Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarının açılışına katıldı. Xoşnak daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Yeşil ambalajı ziyaret etti.

AMİDA HABER –15. Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılan Erbil Valisi Omed Xoşnav ve beraberindeki heyet, Diyarbakır’da Belediye Başkanları ve İş İnsanları ile görüştü.

umed-xosnav.jpg

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Mezopotamya Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen 15. Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışında bulunan Erbil Valisi Omed Xoşnav, fuar etkinliklerine katıldı.

Yeşil ambalaja ziyaret

umed-xosnav2.jpg

Xoşnav, fuarda yaptığı konuşmada 1. Lige yükselen Amedspor’u da tebrik ederek, Amedspor’un Erbil’in üzüntülerini alıp onları mutlu ettiğini söyledi.

Fuar programından sonra Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Erbil Valisi Omed Xoşnav Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Yeşil Ambalaj üretim fabrikasını ziyaret etti.

Xoşnav’ı Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve Yeşil Ambalaj Genel Müdürü Hasan Yeşil karşıladı. Buradaki ziyarete Mardin Büyükşehir Eş Başkanı Ahmet Türk, Van Büyükşehir Eş Başkanı Abdullah Zeydan ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ile OSB Başkanı Mustafa Fidan katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.