Milli Eğitim Bakanı Tekin: Diyarbakır’a takviyeler olacak

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Diyarbakır’a takviyeler olacak

Son dakika: Bir dizi program için Diyarbakır’da bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredata ilişkin konuştu.

AMİDA HABER- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı”na katılmak üzere Diyarbakır’a geldi. Bakan Tekin, havalimanında AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Suna Kepoğlu Ataman, Mehmet Sait Yaz ve Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su tarafından karşılandı.

Valiliği ziyaret etti

yusuk-tekin1.jpg

Diyarbakır Valiliğini ziyareti sırasında yeni müfredat taslağına ilişkin konuşan Bakan Tekin, yeni müfredat taslağına ilişkin toplamda 45 bin ayrı görüş alındığını söyledi.

45 bin ayrı görüş alındı

Bakan Tekin şunları söyledi, “Yeni müfredat taslağına ilişkin 5 bin 636 ayrıntılı rapor, toplamda ise 45 bin ayrı görüş bildirilmiş. Görüş bildiren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bütün bu katkılara ve yapıcı sürece açığız. Eğitim öğretim süreci ancak, 86 milyon kişinin gerek gerçek kişileri, gerek STK'lar tarafından desteklenirse güçlü bir alt yapıya kavuşmuş olur. Destek olacak olan herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi.

'Diyarbakır'a takviyeler olacak'

Bakan Tekin ayrıca, “Yeni dönemde de hem yatırım hem de insan kaynağı açısından Diyarbakır'a yeni takviyelerde olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.