Amedspor’un çifte şampiyonluğu! Sadece ligin değil…

Amedspor’un çifte şampiyonluğu! Sadece ligin değil…

TFF İkinci Lig’de mücadele eden Amedspor ile Esenler Erokspor 1’inci Lige yükseldi. Ancak on binlerce gönüllüsü bulunan Amedspor, sosyal medyada birinci sıraya yükseldi.

AMİDA HABER - TFF İkinci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor ile Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor sezonu lider olarak tamamlayarak Trendyol 1’inci Lig’e yükselmeyi başardı. Gruplarında sezonu ikinci tamamlayan Kastamonuspor ile Vanspor FK play-off finaline yükseldi.

sampiyon-amedspor.jpeg

81 puanla şampiyon

Amedspor sahayı hınca hınç dolduran 35 bin seyircisi karşısında, saat 15.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda Menemenspor ile oynadığı karşılaşmayı golsüz tamamladı. Ancak 81 puanı bulunan Amedspor, 2’inci Lig’i lider tamamlayarak, şampiyon oldu. Şampiyonluğun ardından taraftar hem stadyumda, hem Diyarbakır sokaklarında kutlamalar yaptı.

X’te ilk sırada

Amedspor, Erok Esenler Spor ile birlikte lig atlamasına rağmen, sosyal medyada Amedspor TT oldu. Binlerce taraftar, tebrik mesajları yayınlayarak, Amedspor’u Süper Lig’de görmek istediğini söyledi. Amedspor’un yüzlerce videosu da X’ten paylaşıldı. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum