Amedspor Başkanı Elaldı’dan izdiham açıklaması

Amedspor Başkanı Elaldı’dan izdiham açıklaması

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, bilet satışı sırasında yaşanan izdihama ilişkin, “Oyunlara gelmeyin. Yanınızdaki insanları sakinleştirin. 20 bin bilet satışta ve burada bulunan insan sayısı 3 bin” dedi.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluğu büyük oranda garantileyen Amedspor’da Menemen FK maçı hazırlıkları sürerken, Diyarbakır Stadyumunda bilet satışı sırasında izdiham yaşandı.

bilet-isdihami-diyarbakir.png

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, yarın Menemen FK ile oynanacak şampiyonluk maçı öncesi bilet satış yerinde yaşanan izdihama ilişkin açıklama yaptı.

Stadyumda açıklama yapan Amedspor Kulübü Başkan Aziz Elaldı, taraftarlara provokasyon uyarısı yaptı.

aziz-elaldi-bilet.png

Elaladı: Bunlar bizden olamazlar

20 bin bileti satışa sunduklarını ve sahte bilet satışının önüne geçebilmek adına satışların bu şekilde yapıldığını ifade eden Başkan Elaldı; “Yönetim Kurulumuzla beraber stadyumdayız. Burada toplamda 3-4 bin tane insan var. Satışa çıkardığımız 20 bin tane bilet var. Biletleri bu saatte satışa sunmak istememizin sebebi geçen maçta yaşanılan sahte bilet vakasının önüne geçmek için bu saatte satıp biran önce yarına yetiştirmeyecekleri bir sistem geliştirmeye çalıştık. Ama burada yapılan izdiham ve bu izdihamın içinde de 100-200 tane provokasyoncu bu kulübün geleceğiyle oynuyorlar. Bakın üzerimizde oyunlar oynanıyor. Şuan oynanan oyunlara gelmeyin. Yanınızdaki insanları sakinleştirin. 20 bin bilet satışta ve burada bulunan insan sayısı 3 bin. Ve bu biletlerin tamamı en kısa zamanda satılacak. Ama öyle bir yöntemle öyle bir provokasyon yapılıyor ki, bunlar provokatörlerdir. Bunlar bizden olamazlar. Bu kulübün düşmanlarıdır. Bu halkın düşmanlarıdır. Sıraya girildiğinde yarım saat içinde herkes biletini alıp gidecek. Kuyruk ne kadar olursa olsun, geçen statta yaptığımız satışta bir saat içinde tükendi. Ama bugün burada bir saattir izdiham yaşanıyor. Çocuklar, kadınlar eziliyor. Bunlar bizim taraftarımız olamaz. Siz bunların provokasyonlarına gelmeyin! Bunların amacı provokasyonla olay çıkarıp bu kulübe zarar vermeye hatta maçı seyircisiz oynatmaya, maçın iptaline kadar birçok oyun oynanıyor. Lütfen bu provokasyonlara gelmeyelim. Sakin bir şekilde herkes biletini alacak. Lütfen bu 30-40 kişinin provokasyonuna gelmeyin, küfür atan bizden değildir. Bu kulübe bu halka küfür atan bizden değil. Bunlar bizim taraftarımız olamazlar. Bunlar bilinçli bir şekilde geliyorlar, bugün burada olmasa yarın sahada pislik yapmak için geliyorlar. Bağıran, çağıran, olay çıkaranları uyaralım, içimizde tecrit edelim. Bunların amacı burada düzeni bozmak. Burada bozamadı mı, yarın statta bozmaktır. Lütfen, lütfen, lütfen herkes sakin olsun, yanında bağırıp çağıranı teşhir etsin” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum